tynkehalbertsma.reismee.nl

laatste weekje sydney

Dag lief dag boek ;),

Hier weer een kleine update. Deze week was echt fantastisch ging veel te snel voorbij.

Vrijdag de 20e een heerlijke BBQ gehad met veel studenten van school. Je hebt hier in de parken allemaal openbare BBQ's dus daar hebben we heerlijk gegeten en heb ikwat nieuwe chinezen drank spelletjes geleerd. Die chinezen zijn snel kan ik je vertellen ;) de dag erna naar mainly beach geweest, wouw wat was dat mooi! Samen met een switsers meisje heb een prachtige wandeling gemaakt van 5 uur! Sommige stukjes leken wel of we midden is afrika waren. We moesten over rosten klimmen en door de bosjes heen. We waren rustig aan het lopen en opeens schiet er slang voor mijn voeten langs, whaaaaa... maar het was het zeker waard! Die avond gepartyt. De meisjes zijn zo dress up echt ongelofelijke! Dikke laag makup, hoogen hakken. En jurksjes die betsy kort zijn (2vingers onder het kruis) en eindigen halverwegen de boezempartij en waag het niet om geen mooi tatoetje te hebben. Het was een zeer geslaagde avond! de volgende dag weer naar de beach gegaan en heerlijk in het zonnetje gelegen. de volgende dagen druk aan het leren geweest en lekker door sydney gewandeld. Woensdag was een student party ook erg nice, helaas is alles hier een beetje duur. je betaald 9 dollar (7euries) voor 1 biertje. Dus zijn we naar de bottel shop gegaan en hebben daar wijn gekocht (7 dollar) en buiten opgedronken, haha dus elke keer als we dorst hadden gingen we naar de bottel shop. Is weer eens wat anders ;) Afgelopen donderdag was austrelia day, een soort laffe koninginnendag. Met allemaal optredens door de hele stad. En aan het eind van de dag prachtig vuurwerk van een uur in daily harbour! Vandaag was helaas alweer de laatste dag van mijn school. En maandag beging in met reizen..ooe spannend ben heel benieuwd! Kijk er naar uit om rond te gaan reizen, maar vind het ook wel jammer om mijn mates achter te laten. Maar ik ga eindelijk surfen whoehoe.

Mijn engels gaat heel goed, had zelfs een beetje moeite om deze brief in het nederlands te typen.

Thanks trouwens voor alle leuke reacties, genieten!

Hele dikke kus

p.s. de foto's oploaden is nog een beetje moeilijk

Nicky

Ik wil wel n mini jurkje en een plak tattoo naar je opsturen!
7 eu voor n biertje is geen kattenpies!!
Heel erg veel succes maandag!
Ik denk aan je wijffie, en dat komt helemaal goed met jou! Ben trots op je!
Dikke zoen

carlet

Wow tyn wat chill allemaal, jij ook aan de Betsy kort gegaan??

Shosha

Tynoooooooooooo!
Wat ongelofelijk lekker leven heb jij zeg! Zeer jaloers en zeeeeer leuk om een verhaaltje van je te lezen!
Heel veel plezier met reizen!
Ik mis je!

xxxxxxxxxxx

Steph

TYNUSSS!!
Wat ontzettend gaaf allemaal!!
Ik hoop dat het reizen ook super leuk word, maar ik denk dat dat sowiesoo wel gaat lukken :)
Ik mis je oooook!!
Dikke kus je hjtje

Raymon

Xxxxxxxxxxx fijn dat je zo geniet. 2012 is jouw jaar schatje!

Bets

NICE, betsy kort!!! Veel plezier nog! xxx

Joanna

LIEVERD! Ik geniet van je verhalen, kan me er alles van voorstellen die ordinaire meisjes.. heb ook een half jaar met australiers op getrokken;) Maar ga je nog naar Brisbane? Ik heb namelijk contact gehad met die vriend van mij en je bent altijd welkom!!
HEEL VEEL SUCCES met de 'aftrap' van je rondreis ik vertrouw in je!
Dikke kuss!!!

Inger

Klinkt allemaal super vet tienie! Fijn dat je zo aan het genieten bent!!

Natascha

Tyn, wat ontzettend fijn om te horen dat je zo aan het genieten bent! Ik heb er alle vertrouwen in dat je rondreis net zo leuk gaat zijn als de eerste weken! Ga lekker door met genieten!!! Dikke kus